Cand stii ca un tip e bun pentru tine

Paria-sofisticat

S-ar putea să dai peste un drogat cu preocupări obscure. Un tip blazat şi arogant care pierde vremea, un paria sofisticat cu istoric de băiat rău. Şi dintre toţi, el să fie bun pentru tine.

N-o să te facă fericită, n-o să te trateze preferențial, nu o să stea cu tine noaptea să-ţi cauţi un cercel pe Lipscani. Dar o să te facă să creezi în toate felurile posibile, până cand ajungi la cea mai bună versiune a ta. O să lovești, distrugi, construieşti, o să-ți imaginezi și o să improvizezi, o să înjuri, deși nimeni nu credea că poți să faci asta și să sune autentic. Caipirinha. O să plângi cu sughițuri ca-n filme și o să fie extenuant, dar n-o să oboseşti niciodată.

El n-o să îşi dea seama de ce se-ntâmplă toate astea pentru că nu-l interesează. Dar tot ce ai reuşit să creezi e real şi străluceşte până departe. Iar când toți ceilalți îți spun că “lumina” ta e mai caldă decât ÄLVSBYN-ul de la Ikea… Caipiroska. Atunci ştii că el e bun pentru tine.

© 2012 – 2018, Gabrielesque (Gabriela V.). All rights reserved. On republishing this post, you must provide a link to the original post.