Prea târziu. Cineva a mâncat titlul […]

Calc cu paşi de vată şi simt moale în toate extremităţile corpului în timp ce fac cele mai banale lucruri. După ultima înghiţitură de apă, banal devine bizar. Mă simt ca şi cum cineva m-a închis într-o cutiuţă muzicală şi mă obligă să mă uit la mine din afară, din altă dimensiune. Pot să fac asta, da, în timp ce dansez sincronizat cu beculeţele de la instalaţia de Crăciun, într-un spasm epileptic imaginar. Universul e în capul meu. Mi se scurge lent prin urechi şi îmi lasă pete fosforescente pe tricou, pantaloni şi covor. Acum o oră exista o versiune a mea căreia i-ar fi pasat de covor. Mâinile şi picioarele mele sunt făcute din aer şi mă fascinează că atunci când sar în pat chiar se aude un zgomot. Se mai aude şi muzica dintr-un playlist recomandat de un cunoscător în domeniu, care ştie exact cum e să te desprinzi de tine însuţi şi să îţi faci cu mâna “pa-pa” în timp ce treci o dată şi încă o dată, la infinit, fără să te mişti din loc. Disting beat-uri electro, ceva jazz-funk, nava-mamă care cheama OZN-uri mai mici si o reclamă nesolicitată care marchează impactul cu realitatea. Dur.

Am două mâini pe mine care verifică dacă am spus adevărul şi anume dacă sânii mei sunt făcuţi din jeleuri Haribo. O controversă nocturnă fără sens şi cu toate mizele posibile. Ne îndepărtăm de subiect şi ne apropiem de pat. Totul e cald şi fierbe în bule mici de curiozitate efervescentă. Am impresia că şi noi doi suntem două lichide care îşi schimbă starea de agregare încontinuu. Simt o limbă familiară care îmi desface noduri inexistente de peste tot. Wow ce strânse erau. Simt că vreau să gem, că e bine deasupra, că e un soare în cameră şi că încălzeşte din interior.

Simt că pielea e noul meu creier.
Simt lumina în doze mici şi concentrate.
Simt portocaliu.
Simt că se termină.
Simt că visez.

© 2020 – 2021, Gabrielesque (Gabriela V.). All rights reserved. On republishing this post, you must provide a link to the original post.